4 soorten led buitenverlichting op een rij 0

4 soorten led buitenverlichting op een rij

Led verlichting is bij uitstek geschikt als buitenverlichting. Dit type verlichting is namelijk erg energiezuinig waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je energierekening wanneer je buitenverlichting de hele nacht brandt. Daarnaast is led verlichting ook praktisch, betaalbaar en mooi. Met het juiste armatuur creëer je van jouw buitenruimte een sfeervolle en veilige omgeving. Hier vind je 4 soorten led buitenverlichting en de bijbehorende voor- en nadelen. 

Sensorlampen 

Led sensorlampen zijn ideaal wanneer je je buitenruimte wat veiliger wilt maken. Voor jezelf biedt een sensorlamp namelijk uitkomst wanneer je ’s avonds laat thuiskomt of ’s ochtends vroeg de deur uit moet. De lamp springt aan zodra je binnen het bereik van de sensor komt waardoor je voldoende verlichting hebt om veilig je auto of fiets te bereiken. 

Daarnaast biedt een sensorlamp uitkomst bij het voorkomen van inbraken. Dieven die jouw huis op het oog hebben zullen worden afgeschrikt door de sensorlamp die aanspringt zodra ze je erf betreden. 

Grondspots 

Wil je een uniek element toevoegen aan je tuin of oprit? Kies dan voor grondspots. Dit type led buitenverlichting zorgt voor een sfeervolle uitstraling en kan je buitenruimte echt karakter geven. Door bijvoorbeeld inbouw grondspots aan weerszijden van je oprit te plaatsen, zorg je voor een heel mooi effect. Je kunt er echter ook voor kiezen om prikspots aan te schaffen met een kantelbare kop. Op die manier kun je jouw lichtbron richten op een struik, muur of ander oppervlak naar keuze. Dit geeft een waanzinnig effect! 

Lichtsnoeren 

Wil je echt iets speciaals? Dan zijn lichtsnoeren in je tuin onmisbaar! Met een lichtsnoer tover je je terras om tot feestlocatie! Kies voor verschillende kleuren led lampen in je snoer of juist voor mooie warme lampen voor wat extra sfeer. Met een lichtsnoer kun je je terras een feestelijk kader geven.

Wandlampen 

Klassiek maar zeker niet minder essentieel in je buitenruimte zijn wandlampen. Of je ze nu naast je voordeur plaatst, bij de achterdeur of langs je gevel – led wandlampen voor buiten zijn altijd goed. Bovendien heb je ook binnen deze categorie de wereld aan keus. Kies bijvoorbeeld voor een strak design of een klassieke lantaarn. Wat je stijl ook is, er is altijd een led wandlamp te vinden die jouw buitenruimte verlicht. 

Welke led buitenverlichting kies jij? 

Nu je de verschillende soorten led buitenverlichting kent kun je precies de juiste keuze maken! Ga je voor een sensorlamp, wandlamp, lichtsnoer of heel iets anders? Het kan allemaal!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline