Elektrische sfeerhaarden van Haardenexpert.nl 0

Elektrische sfeerhaarden

Elektrische sfeerhaarden groeien in populariteit. De techniek van de haarden wordt met de jaren zo ontwikkeld dat het vuurbeeld steeds meer op dat van een echte houtkachel gaat lijken. Bovendien bieden deze sfeerhaarden ultiem gebruiksgemak. Het is slechts een kwestie van de haard plaatsen en de stekker in het stopcontact steken. Daarmee heb je de sfeer al in huis gehaald. Naast de haard als vrijstaand object te plaatsen, wordt er vaak voor gekozen om de elektrische haard in te bouwen in een passende schouw of mantel. Dit zorgt er voor dat de haard een echte eyecatcher is in jouw interieur!

Waarom elektrisch?

Door nieuwe technieken en materialen heeft de elektrische sfeerhaard een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het vuurbeeld, de prachtige vlammen en bij sommige haarden zelfs het typische knisperende geluid zijn allemaal eigenschappen die we voorheen alleen bij klassieke haarden zagen. Elektrische sfeerhaarden van nu zijn levensecht en realistisch tot in het kleinste detail. Door het toepassen van nieuwe innovatieve technieken zijn er nu dingen mogelijk die voorheen altijd onmogelijk hebben geleken. Je staat verstelt van het moderne elektrische vuurtje van tegenwoordig. Het vlambeeld van de huidige generatie elektrische sfeerhaarden is zo levensecht dat zelfs de haardpurist er van onder de indruk raakt.

Realistisch

Elektrische sfeerhaarden geven dus vrijwel dezelfde sfeerbeleving als de klassieke haard. Daarnaast heeft een haard aangedreven door elektriciteit ook eigenschappen die geen enkele andere haard bieden kan. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je de keuze hebt om voor warmte te kiezen, maar het hoeft niet! Je kunt bij veel modellen het verwarmingselement aanzetten, maar het ook uitlaten wanneer warmte niet jouw prioriteit heeft. Zo geniet je niet alleen van jouw haard in de koudere periode, maar het gehele jaar rond!

Haardenexpert.nl

Een sfeerhaard bestel je bij de Haardenexpert van Nederland. Haardenexpert heeft al meer dan 10 jaar ervaring met haarden en kachels. Of het nu gaat om een gashaard, houtkachel of om een elektrische sfeerhaard, bij de Haardenexpert ben je altijd aan het juiste adres! In hun luxe showroom vind je een breed scala aan kwaliteitshaarden van alle gerenommeerde merken. Heb je vragen of twijfels over het juiste type elektrische sfeerhaard voor jouw situatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Haardenexpert.nl helpt je graag en voorziet je graag geheel vrijblijvend van passend advies!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline