Squid raamfolie een aanwinst voor je interieur 0

Squid raamfolie een aanwinst voor je interieur

Als je het woord Squid hoort denk je misschien direct aan die serie op tv. Wij denken aan heel iets anders, namelijk aan zelfklevend textielfolie voor je ramen. En dat is echt supermooi folie!

Squid textielfolie voor je ramen

Squid raamfolie bestaat nog niet zo heel lang. Een Belgisch bedrijf heeft het bedacht en het is eigenlijk een soort variant op de huidige raamfolie. De huidige raamfolie bestaat voornamelijk uit pvc folie. Vaak met een leuk decoratief printje erop, maar ook gewoon in effen kleuren of met zandstraal effect. Maar Squid is anders! Omdat het juist niet van pvc, maar van textiel is gemaakt. Ziet het er veel luxer uit op je ramen. Dat mag ook wel, want Squid folie is wel wat duurder dan gewoon plakfolie voor je ramen.

Voor welk type glas kun je Squid gebruiken?

Gewoon raamfolie is niet geschikt voor elk type glas. Alleen de hoogwaardige merken bieden ook glasfolie voor hr++ ramen. Omdat het Squid product ademend is, kan het raam nooit te warm worden. En dit maakt dat Squid geschikt is voor elk raamtype. Een groot voordeel dus.

In welke kleuren is Squid verkrijgbaar?

Squid houdt absoluut niet van de felle kleurtjes. Nee zij heeft juist gekozen voor 4 hele mooie natuurlijk en warme kleurtinten. We zetten ze even voor je op een rijtje van licht naar donker:

  • Squid chalk
  • Squid bone
  • Squid Oak
  • Squid Ash

Squid chalk is de meest lichte. Deze heeft een roomwitte kleur. De bone is een tint donkerder. De Oak gaat al meer richting de bruine kant en de ash gaat juist was meer richting de grijze kant.

Extra breed folie

Ja, je leest het goed. Squid raamfolie is verkrijgbaar in extra brede rollen. Dit heeft een groot voordeel en dat is dat je ook grotere ramen met 1 stuk folie kunt beplakken. Dan kan ook met smallere pvc folie, maar dan moet je stukken overlappen.  Dat hoeft dus met het Squid raamfolie in de meeste gevallen niet. Squid is geschikt voor al je ramen. Dus heb je last van veel inkijk of wil je gewoon wat meer privacy creëren? Kies dan voor Squid. Je zult zien dat het echt een aanwinst voor je interieur is.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline