4x waarom een waterfles bedrukken hét perfecte geschenk is 0

4x waarom een waterfles bedrukken hét perfecte geschenk is

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die jou dierbaar is? Of wil je wellicht een relatiegeschenk laten maken en weet je nog niet precies welk artikel geschikt is? Dan is een waterfles bedrukken misschien wel de beste oplossing!

Het vinden van het juiste geschenk is niet makkelijk. Je wil iemand immers duidelijk maken hoe belangrijk deze voor jou is of wat een belangrijke rol deze voor jouw bedrijf speelt. In dat geval is het verstandig om zorgvuldig over het cadeau na te denken. Laat je niet verleiden door de ‘makkelijke’ keuze. Je wil immers iets geven waar de persoon in kwestie écht iets aan heeft. Maar hoe pak je dat? Ten eerste is het belangrijk om bij jezelf af te vragen wat jij graag cadeau zou willen krijgen. Bedenk daarnaast welke boodschap je wil overbrengen. Kom je er echt niet uit? Kies dan voor een cadeau dat altijd goed in de smaak zal vallen. Een bedrukte waterfles is voor vrijwel iedere situatie een perfect geschenk. In dit artikel geven wij 4 redenen waarom. 

1.    Eenvoudig te personaliseren

Een cadeau hoeft niet ontzettend duur of bijzonder te zijn. Daar draait het immers niet om. Het is voor mensen veel belangrijker om te weten dat het uit een goed hart komt. Een persoonlijke en lieve boodschap doet daarom veel meer dan enkel een duur cadeau. Een waterfles met persoonlijke tekst is dan ook een uitstekend cadeau. Leuk om aan je dierbaren te vertellen hoeveel ze voor je betekenen of om stiekem een grappige quote in te verwerken. Maar ook als relatiegeschenk is deze prima te gebruiken. Laat bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf drukken en deel waterflessen uit. Hierdoor geef je je klanten en zakenpartners niet alleen een handig cadeau, maar zorg je ook voor meer naamsbekendheid. Win-win!

2.    Gemakkelijk en goedkoop

Zeker wanneer je een waterfles als relatiegeschenk wilt geven is het natuurlijk wel belangrijk dat deze niet te duur is. Gelukkig zijn waterflessen over het algemeen gemakkelijk en goedkoop te bedrukken. Voor slechts € 0,59 cent heb je de eerste fles al bedrukt. Bovendien ontvang je bij de meeste bedrijven korting als je een grotere bestelling doet.

3.    Drinkflessen bedrukken als relatiegeschenk: vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf

Werk je als ZZP’er of heb je misschien wel een heel groot personeelsteam onder je lopen? Hoe groot of klein je bedrijf ook is: goede zakenrelaties blijven essentieel. Je kunt er niet zomaar op rekenen dat mensen in jouw bedrijf blijven investeren. Daar moet je wel wat voor doen. Een bedrijf vraagt continu om investeringen. Niet alleen tijdens het opstartproces, maar gedurende jouw hele loopbaan. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd nieuwe relatiegeschenken te laten maken.

Kies bij voorkeur voor iets waar jouw zakenrelaties echt iets aan hebben. Een paraplu met het logo van jouw bedrijf is misschien wel een ludiek idee, maar vraag je eens af hoe vaak deze daadwerkelijk gebruikt zal worden. Een drinkfles bedrukken daarentegen past veel meer bij de hedendaagse samenleving. Steeds meer mensen kiezen immers voor een eigen drinkfles om zo de belasting op het milieu te verkleinen. Door een drinkfles cadeau te doen, geef jij iets waar ze écht iets aan hebben en vergroot je de zichtbaarheid van het bedrijf.

4.    Duurzaam product

Zijn de meest belangrijke mensen in jouw leven altijd druk met het milieu? Geven ze de voorkeur aan duurzaam leven? Of wil je als bedrijf meer duurzaamheid uitstralen? Dan is het belangrijk om dit ook met een geschenk te laten blijken. Een waterfles stimuleert het drinken van gewoon kraanwater en voorkomt tevens dat mensen regelmatig bij de winkel een plastic flesje meenemen. Door een waterfles cadeau te doen, kan je de belasting van het milieu dus eigenlijk beperken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline