Alles wat je moet weten over de populaire boxspring 0

populaire boxspring

De boxspring behoort momenteel tot één van de populairste bedden van dit moment. In steeds meer slaapkamers zien we dit prachtige bed schitteren. Bovendien worden er ook steeds meer verschillende boxsprings gemaakt. In werkelijk alle soorten en maten kun je deze prachtige bedden bij Beddenleeuw vinden. Of je nu dol bent op een romantisch bed of graag iets stoerders wilt, of je nu de hand op de knip moet houden of over een ruim budget beschikt… een boxspring is voor iedereen!

Maar wat maakt een boxspring nu eigenlijk zo populair? Waarom ligt deze zo lekker en waarom zetten steeds meer mensen hun oude, vertrouwde ledikant opzij om ruimte te maken voor dit luxe bed? In dit artikel lees je alles wat je moet weten en wellicht wil je straks zelf ook wel zo’n bijzonder slaapsysteem in de slaapkamer hebben.

Wat maakt een boxspring anders dan een traditioneel bed of ledikant?

Geniet jij nog altijd van een traditioneel bed of ledikant in de slaapkamer en kan je je nog steeds niet voorstellen waarom je deze in zou ruilen voor een boxspring? Dan is het eerst belangrijk om duidelijk te maken wat nu precies het verschil is tussen een boxspring en een traditioneel ledikant.

Het belangrijkste verschil is al direct zichtbaar als je deze twee naast elkaar zet. Zo is het verschil in hoogte direct duidelijk, maar ook de aanblik van het bed. Een boxspring ziet er veel luxer uit dan een gewoon bed. Daarnaast ziet het er veel aantrekkelijker uit om op te slapen. Bij een ledikant heb je immers enkel een bedbodem en een matras. Bij een boxspring geniet je direct van een geheel slaapsysteem. Dit begint met een box met pocketveren voor het garanderen van optimaal ligcomfort met daarop een matras en dáárop weer een topmatras. En dat slaapsysteem biedt talloze voordelen.

Gemakkelijker met in- en uitstappen

Groot voordeel van een boxspring is dat deze veel hoger is dan een traditioneel bed. Dat ligt niet alleen een stuk lekkerder, maar maakt het ook gemakkelijker om in- en uit te stappen. Dat is fijn wanneer je je mobiliteit door de jaren heen iets verloren bent, maar ook wanneer je met andere fysieke ongemakken kampt of gewoon liever de dag rustig wilt opstarten. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook over een fijnere werkhoogte beschikt. Daardoor is het verschonen van je bed direct een stuk gemakkelijker.

In alle soorten en maten

Het aanbod van boxsprings is tegenwoordig echt gigantisch groot. Niet gek ook nu de vraag naar dit slaapsysteem steeds meer toeneemt. Aan alle wensen wordt gedacht. Hierdoor kun je een boxspring in werkelijk alle soorten, maten en prijsklassen aanschaffen. Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden. Stem jouw boxspring volledig af op de inrichting in de slaapkamer en deze zal daadwerkelijk hét pronkstuk van de totale ruimte worden. Veel meer heb je niet nodig om meer sfeer en comfort in de slaapkamer te krijgen. Dat wordt pas écht lekker slapen én uitgerust wakker worden!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline