Bouwladders 0

Bouwladders

Dat een houten bouwladder een ladder is die gebruikt wordt in de bouw zal je niet verbazen. Toch is dit ook een multifunctionele ladder. We leggen het je uit.

Ladder voor de bouw

Wat maakt een ladder een ladder voor de bouw? Het moet een degelijke, stevige en makkelijk te hanteren ladder zijn. Daarnaast moet hij natuurlijk tegen een stootje kunnen. Op een bouw zal er niet zachtzinnig met een ladder omgegaan worden. Daarnaast moet je er natuurlijk blind op kunnen vertrouwen dat de ladder niet kan breken wanneer er zware materialen op verplaatst worden. Daarvoor is deze ladder gemaakt. De sporten liggen niet in de ladderbomen maar boven op de boom. Daarvoor maken we inkepingen in de boom waarop de sport geplaatst wordt. Dat zorgt voor ultieme stevigheid.

Decoratieladder

Maar wist je dat deze ladder vaak gebruikt wordt als decoratie. Onze bouwladder wordt vaak in een woning of kantoorpand geplaatst. De houten ladder zorgt direct voor een warme sfeer, maar je kunt er ook leuke planten aan hangen. Dat maakt deze ladder zo uniek.

Ladder voor de schuur

Daarnaast zie je deze ladder vaak terug in schuren. Vaak in schuren met een vide. Ook in schuren is een ladder handig die tegen een stootje kan. Je wilt hem daarnaast makkelijk kunnen verplaatsen zonder dat je over beschadigen na hoeft te denken. Als je bij boeren in de hooischuur kijkt dan zie je deze ladder daar vaak terug. Ze kunnen het gewicht van de hooibalen makkelijk aan.

Bouwladder op maat

De standaard bouwladder is ongeveer 40 centimeter breed. Dit is mede afhankelijk van de hoogte. Maar we kunnen de ladder op maat aanpassen. Dus als je de ladder juist breder of smaller wilt dan kunnen we dit voor je maken in de werkplaats. Daarbij verliest hij niet de sterkte natuurlijk.

Bouwladder kopen?

Ga je een bouwladder kopen dan ben je bij Van Eldik Ladders zeker aan het goede adres. Vaak hebben we de ladder die je wilt gewoon op voorraad. Deze bestel je eenvoudig via onze webshop. Heb je vragen over de juiste ladder voor jouw klus? Dan zijn we telefonisch bereikbaar. Of kom even langs in Ochten. Dan bespreken we de beste oplossing voor jouw situatie.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline