Geef je huis een trendy Oosterse stijl 0

Geef je huis een trendy Oosterse stijl

De Oosterse stijl, is een nieuwe trend die men steeds vaker voorbij ziet komen. Tijd om kennis te maken met deze nieuwe trend, die steeds populairder wordt. Tegenwoordig is iedereen enorm druk en zoeken we thuis naar een heerlijk plekje om tot rust te komen. Hier kun jij je weer opladen voor de volgende dag. De Oosterse stijl wordt dan ook omschreven als een rustgevende woonstijl en is dus ideaal om ook in jou woning toe te passen. Dit kan heel gemakkelijk door gebruik te maken van kleur, accessoires en vele andere Oosterse producten.

Creëer een rustgevend interieur

Door gebruik te maken van de Oosterse stijl, kun je ook thuis een rustgevend interieur creëren. Binnen de Oosterse stijl wordt er veel gekeken naar de invloeden vanuit de Aziatische landen. Hierbij speelt kleur een belangrijke rol. Kies er bijvoorbeeld voor, om één van de muren een warme aardse kleur te geven. Dit brengt al meteen veel warmte en sfeer met zich mee. Mocht je dit toch iets te veel van het goede vinden, kun je er ook voor kiezen om kleur in je interieur aan te brengen door gebruik te maken van bijvoorbeeld accessoires. Bij de Oosterse stijl mag een mooi vloerkleed natuurlijk niet ontbreken. Deze vul je aan met vele kleurrijke kussens, voorzien van mooie borduursels en patchwork.

De kussens zijn veelal gemaakt van fluweel en zijde, wat ook nog weer zorgt voor wat luxe binnen deze stijl. Binnen de Oosterse stijl, speelt verlichting een erg belangrijke rol. Een Oosterse lamp zorgt er namelijk voor dat jouw interieur wordt omgetoverd tot een magische en sprookjesachtige plek. Of je nu kiest voor een filigrain hanglamp, een prachtige kroonluchter of een plafonlamp, een Oosterse lamp mag hierbij niet ontbreken. Doordat de meeste Oosterse lampen voorzien zijn van een speciaal gaatjespatroon, zorgt dit ervoor dat de lamp op een magische manier je woonkamer verlicht.

Maak gebruik van prachtige accessoires

Natuurlijk zijn er nog vele andere Oosterse accessoires, die je kunt gebruiken om thuis de Oosterse stijl te creëren. Zo kun je gebruik maken van mozaïek onderzetters in verschillende kleuren, mooie wanddecoraties en natuurlijk prachtige lantaarns. Binnen de Oosterse stijl zie je ook vele prachtige dienbladen in goud- of zilverkleur voorbijkomen. Deze kun je gebruiken om vrienden en familie te bedienen, maar staan ook prachtig op tafel met een aantal kleurrijke waxinehouders. Creëer zo gemakkelijk een sfeervol, maar rustgevend plekje bij jouw thuis.

Bron: Bazaaronline

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline