Hoe combineer je visgraat pvc met een modern interieur? 0

De kenmerkende legwijze van een pvc visgraatvloer zorgt voor een aanwezig en toch subtiel patroon dat karakter geeft aan iedere ruimte. Maar hoe combineer je visgraat pvc nu het beste met een modern interieur? Welke kleur kies je en hoe breed moeten de vinyltegels zijn? Iedere woonwinkel en ieder interieurtijdschrift heeft daar wel een eigen mening over, wij dus ook! Onze antwoorden op deze vragen en meer lees je hier!

Brede of smalle stroken

De breedte van de stroken van je visgraat pvc is eveneens bepalend voor de uitstraling van je vloer en daarmee je moderne interieur. Als je voor brede stroken kiest, geef je de ruimte een robuustere uitstraling. Smalle stroken geven daarentegen weer een verfijnde uitstraling. 

Afhankelijk van de sfeer die je wilt bereiken met je visgraat pvc vloer kun je er dus voor kiezen om brede of smalle stroken te nemen. Bepaal welke uitstraling je neer wilt zetten en welke vloer jouw huidige meubels het mooiste weergeeft. 

Licht of donker

Een modern interieur wordt getypeerd door eenvoudige meubels die op zichzelf al voldoende uitstraling hebben om de hele ruimte charme te geven. Een designstoel, strakke kastenwand of moderne eettafel zijn vaak pronkstukken in dit interieur en hier wil je niet te veel van afleiden. De vloerkeuze is dan ook erg belangrijk in een modern interieur. Hoe benadruk je de elementen in je interieur op een manier dat ze nog beter naar voren komen? 

Heb je op dit moment voornamelijk donkere meubels in je interieur? Dan kan een lichte vloer echt het verschil maken. Op die manier steken de donkere meubels namelijk heel mooi af tegen de lichte visgraat pvc vloer. Pvc visgraat is dan ook nog eens extra mooi omdat het motief de zichtlijnen in je woning versterkt. Donker visgraat pvc is dan weer bij uitstek geschikt in ruimtes met een lichte uitstraling, volop daglicht en veel witte muren. 

Koop je visgraat pvc bij een specialist

Wanneer je kiest voor visgraat pvc is het belangrijk om de juiste verkopen te vinden. De kwaliteit en garantie verschilt namelijk nog wel eens. Wanneer je bij een specialist aanklopt ben je verzekerd van duurzaam pvc dat kleur- en slijtvast is en waar je voldoende garantie op hebt. Dan kun je met een vertrouwd gevoel je vloer gaan leggen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline