In welk bed slaapt jouw kind het lekkerste ? 0

In welk bed slaapt jouw kind het lekkerste ?

Een kinderkamer inrichten is een waar feestje. Je kunt het kamertje helemaal naar je smaak maken, met leuke kleuren en lieve spulletjes zoals knuffels en kussentjes. Een mooi bed maakt het geheel helemaal af. Wist je dat je tegenwoordig enorm veel keuze hebt wanneer het op kinderbedden aankomt? In dit artikel willen we je alvast wat inspiratie meegeven voor wanneer je naar zo’n leuk bed op zoek gaat. In de spotlight staat het kinderbed van steigerhout. Steigerhout maakt het mogelijk om ook een kinderbed helemaal naar je zin te maken: van een huisjesbed tot een hoogslaper, alles is mogelijk!

Lekker spelen en slapen

Dat steigerhouten meubelen het in elke kamer mooi doen, is geen geheim meer. Ook de kinderkamer kan het mooi aankleden. Steigerhout heeft een robuust en stoer uiterlijk, waardoor het een leuke keuze is voor de kamer van je kleine doerak. Daarnaast kun je er de mooiste dingen van maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huisjesbed? Daarmee geef je je kind niet alleen een heerlijk bed om in te slapen, maar ook een plek om de mooiste avonturen te beleven. Ook biedt zo’n bed vaak de ruimte om onderin spulletjes op te bergen, zoals een winter- of zomerdeken of speelgoed. Ideaal wanneer je een kleine kamer hebt om in te richten!

Ruimte besparen? Kies een hoogslaper

Is de kinderkamer die je wilt inrichten aan de kleine kant, of wil je gewoon ruimte besparen? Dan is een hoogslaper van steigerhout een uitstekende keuze. Daarmee slaapt je kindje lekker hoog, en heb je onderin ruimte voor andere dingen. Denk aan een handig kinderbureau waar je kind huiswerk aan kan maken of bij kan knutselen, een bank om te loungen of een tweede bedje. Dat is een uitkomst wanneer je vaak kleine logeetjes over de vloer hebt. En niet alleen dat: een mooie hoogslaper van steigerhout is ook nog eens prachtig om te zien!

Het mooie van steigerhout

De reden dat steigerhout zo goed op een kinderkamer past, is dat het volledig veilig is en tegelijkertijd een stoere uitstraling heeft. Dat maakt het perfect voor zowel een jongenskamer als een meisjeskamer. Je kunt je steigerhouten meubelen door een specialist als VanLonden zelfs volledig op maat laten maken. Op die manier weet je zeker dat je kinderbed perfect in de kamer past en helemaal aansluit op jouw wensen. Zoek je nog een kinderbed? Kies dan voor steigerhout!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline