Zomer in de tuin 0

Zomer in de tuin

Het wordt weer in een warme zomer, en hoe kan je deze beter spenderen dan in het zwembad? Toch zal het deze zomer nog niet als vanouds zijn in het zwembad. Maar wat is een goede manier om dit op te lossen en nog steeds genoeg waterpret te hebben deze zomer? Wij raden aan om uw eigen ronde zwembad te kopen en in de tuin te plaatsen. Je kan hiervoor kijken naar een klein kinderzwembadje of juist een groter zwembad waar het hele gezin in kan. Door de ronde vorm kunt u makkelijk het zwembad overal plaatsen.

Makkelijk en snel

Je hebt natuurlijk verschillende soorten zwembaden, maar waar kunt u precies uit kiezen. Als u geen zin hebt om lang bezig te zijn met het plaatsen van uw zwembad raden wij aan om te kijken naar opblaasbare zwembaden. Deze zijn gemakkelijk en snel opgezet, zodat je ze binnen een paar minuten kan gebruiken. Het enige werk wat je in deze zwembaden hoeft te steken is de randen opblazen en hierna het zwembad te vullen met water.

Hydrium voor stevigheid

Wilt u toch liever een zwembad waar iets meer stevigheid in zit, dan raden wij Hydrium zwembaden aan. Deze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal met een liner van pvc. En hiernaast zijn de baden extra verstevigd doordat ze een dikke, metalen rand hebben. Ook met al deze extra’s zijn de baden makkelijk te installeren zonder dat je er enige gereedschap voor nodig hebt. Ook zit er bij deze zwembaden vaak een filterpomp, grondzeil en een trapje.

Power Steel zwembaden

Als je er zeker van bent dat je nog meer stevigheid nodig hebt raden wij aan om te kijken naar power steel zwembaden, dit wordt ook wel een opbouw zwembad genoemd. Deze zijn namelijk extra verstevigd doordat ze gemaakt zijn uit een duurzaam TriTech materiaal, dat bestaat uit 3 lagen pvc en polyester. En dit materiaal kan tevens ook tegen zowel chloor als UV-straling. En als dit zelfs te weinig stevigheid biedt kunt u ook kiezen voor Steel Pro zwembaden. Dit zijn zwembaden waarvan het gehele frame uit metaal bestaat en daardoor de ultieme stevigheid biedt. Onderaan het bad is ook een extra verstevigingsband die het hele zwembad extra stevig op zijn plaats houdt.

Intex zwembaden

Als u liever toch een zwembad waar je binnen tien minuten in kan zitten, dan raden wij de Intex Easy Set zwembaden aan. Deze zwembaden zijn gemakkelijk en snel op te zetten en hebben toch veel stevigheid door hun Super Though wanden. Deze zwembaden komen ook in veel verschillende, kleine formaten waardoor ze voor iedere tuin geschikt zijn. Hiernaast heb je ook de Intex Metal Frame die net als de Intex Easy Set gemakkelijk op te zetten zijn, maar toch net weer iets meer stevigheid bieden door hun metalen frame. En als u denkt dat dit u ook niet genoeg stabiliteit biedt kunt u ook kijken naar de Intex Prism Frame, deze hebben een Intex Metal Frame. Deze baden zijn op te zetten binnen 60 minuten en hebben een langere levensduur door de stabiliteit die in het zwembad zit.

Denkt u ook dat u deze zomer lekker en veilig thuis in het zwembad wilt zitten? Dan raden wij aan dat u goed kijkt naar de verschillende soorten ronde buitenzwembaden. Zoals u al hebt gelezen zijn er veel verschillen tussen de zwembaden in mate van snelheid in opbouwen en stabiliteit. We raden aan om te kijken hoe groot u uw zwembad wilt hebben en hiermee verder te bouwen in uw onderzoek. We hopen dat u een fijne zomer heeft met veel waterpret.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline