Wat zijn de beste tafels voor een industrieel interieur? 0

Wat zijn de beste tafels voor een industrieel interieur?

Tegenwoordig zie je steeds meer woningen met een industrieel interieur. Hierbij hebben woning verschillende industriële details. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer of grote industriële lampen. Niet alleen door middel van de vloer en lampen kun je ervoor zorgen dat een woning er industrieel uitziet, want ook tafels doen veel voor de woning. Maar welke tafel zorgt nu het beste voor een industrieel interieur? Hieronder lees je verschillende tips voor een industriële tafel!

Tip 1: De betontafel

Een van de meest voor de hand liggende tafels die erg passen bij een industrieel interieur is de betontafel. Deze tafel is gemaakt van beton. Hierbij wordt het beton in een mal gegoten, waardoor de tafel als het ware ontstaat. Het is niet heel gek dat de betontafel zo goed past bij een industrieel interieur, want op de industrie wordt er veel gebruik gemaakt van beton. Hierdoor is beton dus ook echt niet te missen in een woning die een industrieel interieur heeft. 

Tip 2: Zwarte eettafel

Een zwarte eettafel kan ook een goede oplossing zijn. Hoewel een zwarte tafel niet per se industrieel hoeft te zijn, kan dit wel erg goed werken. Vooral wanneer je in de woning bijvoorbeeld al een giet- of betonvloer hebt liggen. Wanneer je hierbij ook nog eens de betontafel zou toevoegen, wordt het al snel teveel van het goede. Dit wil je voorkomen, dus door middel van een zwarte tafel zorg je voor een stoere uitstraling die ook erg goed past bij een industrieel interieur.

Tip 3: Tafel met stalen onderstel

Op de industrie is, naast beton, staal ook niet te missen. Hier worden namelijk verschillende dingen mee gedaan. Bedenk bijvoorbeeld aan de steigers die gebruikt worden. Je kunt er dus voor kiezen om het staal terug te brengen in een tafel. Dit kan erg mooi staan en daarnaast zorgen voor een industrieel interieur. Bij deze tafel heb je een blad van bijvoorbeeld hout. Dit hout kan in verschillende kleuren zijn. Daarnaast heb je dan het onderstel van staal. Ook het staal kun je in verschillende kleuren krijgen. Wel is het natuurlijk het mooiste als je het staal laat in de natuurlijke kleur. Hierdoor creëer je het beste een tafel met een industriële look. 

Tip 4: Betonlook tafel

Ook kun je er voor kiezen om een tafel een betonlook te geven. Hierbij wordt een tafel als het ware gestuct met beton. Dit kan bijvoorbeeld met beton cire gedaan worden. Wanneer je hiervoor kiest kan je dit een hoop kosten besparen. Hierbij hoef je namelijk niet per se een nieuwe tafel aan te schaffen, maar kun je er ook voor kiezen om de huidige tafel te laten behandelen. Je krijgt dan als het ware een nieuwe tafel ervoor terug, maar kunt genieten van een hele nieuwe uitstraling in de woning. 

Tip 5: Houten tafel

Een houten tafel doet het altijd goed. Hoewel dit misschien niet de meest industriële uitstraling heeft, kan het heel goed werken in combinatie met andere industriële meubels. Denk bijvoorbeeld aan een betonvloer met daarbij grote industriële lampen. Hierdoor maak je je woning al erg industrieel, dus kan een houten tafel daar goed aan toegevoegd worden. En zeg nu eerlijk, je woning moet ook geen fabriek worden. Dus wat kleur in de ruimte door middel van een houten tafel is alleen maar erg mooi en helpt goed mee aan een industrieel interieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline